Bedrijfsinfo

Over ons

Wij produceren en importeren een groot assortiment vers ingevroren vissen voer en verkopen dit wereldwijd aan dierenspeciaalzaken, groothandelaren, viskwekerijen en publieke aquaria cq dierentuinen. Wij hebben meer dan 35 jaar ervaring in het hygiƫnisch verwerken en verpakken van vissen voer en garanderen u een top kwaliteit voer voor een goede gezondheid van uw vissen en voergemak. Met Ruto Frozen Fishfood voorzien wij uw vissen van een gezonde voeding van verse kwaliteit zonder de geur en het ongemak van levend voer. Bij Ruto Frozen Fishfood hebben hygiene en gezondheid topprioriteit. Het moderne verwerkingsproces garandeerd een optimale versheid, behoud van voedingsstoffen en voedselveiligheid. Met onze produkten kunt u zeker zijn van gezonde vissen met optimale kleur en gezonde nakomelingen. Wij zijn gestaag gegroeid sinds de oprichting van ons bedrijf in 1977 en het is ons doel dze trend voort te zetten door u blijvend een hoogstaand voer aan te bieden.

Meer informatie

Geschiedenis

In 1977 is Ruto Frozen Fishfood VOF opgericht in Rotterdam, Nederland. Dit was een "spinn off" van Ruinemans Aquarium welke op dat moment all 22 jaar bestond. Aanvankelijk starte Dhr. Peter van Tongeren samen met een relatie uit de aquarium hobby Dhr. Ruis, Aldus ontstond RUis en van TOngeren. De vraag nam gestaag toe en zij begonnen leveringen aan viskwekerijen zoals Ruinemans and Ruysbroek waardoor ook extra mankracht nodig bleek.

Meer informatie

Verzending

Wij exporteren onze produkten aan groothandelaren rond de wereld. Dit zijn meestal groothandelaren die de dierenwinkel beleveren dan wel tuincentra of aquariumspeciaalzaak.

Meer informatie

Verpakkingen

All onze produkten worrden verpakt in polystyreen dozen en verstuurd met geconditioneerd vervoer. Alles wordt in het werk gesteld om ons produkt in goede conditie en snel te leveren.

Meer informatie